onze diensten

01

maatwerk

Een modern tv-meubel of een volledige landelijke inrichting, alle werken worden met dezelfde vakbekwaamheid en oog voor detail uitgevoerd. Hierbij gaat kwaliteit en expertise hand in hand.

Bekijk realisaties

02

Nieuwbouw & renovatie

Bij renovatie- en nieuwbouwprojecten nemen wij graag de planning en organisatie van u over. Elke fase wordt zorgvuldig voorbereid en besproken met de klant.

U kan bij ons terecht om uw interieurdroom te laten verwezenlijken tot een droominterieur. Al dan niet samen met een (interieur)architect.

Bekijk realisaties

03

vloerbedekking

Parket, laminaat, keramische tegels, gietvloeren, microtopping, … voldoende keuze om voor u de gepaste vloer- of wandbekleding te vinden. Samen bespreken we welke keuze voor uw interieur het meest geschikt is.

Bekijk realisaties

04

Binnendeuren

Op zoek naar een binnendeur op maat? We werken samen met enkele op en top gespecialiseerde en gerenommeerde deurenfabrikanten waardoor we u de meest geschikte binnendeur kunnen bezorgen die past bij uw interieur.

Bekijk realisaties

05

Trappen

Trappen in alle stijlen, houtsoorten en voor alle doeleinden. Ook het bekleden van betonnen trappen doen we volgens de regels van de kunst.

Bekijk realisaties

06

Gyproc

De mogelijkheden van gyproc zijn eindeloos en zeer flexibel. Het resultaat is strak en mooi af te werken.

Bekijk realisaties

07

buitenschrijnwerk

Ook voor buitenschrijnwerk kan u bij ons terecht. We plaatsen ramen, deuren, luiken, kroonlijsten en ook gevelbekleding. Houten bijgebouwen, tuinhuizen en carports horen ook zeker bij de mogelijkheden.

Bekijk realisaties

Alle rechten voorbehouden

BTW nr. BE0727 955 108